Header_12
Header_2
Header_3
Header_8
Header_5
Header_4
Header_6
Header_9
Header_7
previous arrow
next arrow

WILT U ZEKER WETEN DAT U UW ZAKEN OP ORDE HEEFT?

Veel particulieren vullen hun belasting aangifte op goed geluk in. Veel gegevens zijn tegenwoordig al voor u ingevuld. Maar klopt het ook wel wat er staat? En wat kunt u nog meer van de belasting aftrekken? Weet u zeker dat u al uw mogelijkheden heeft benut? En wat betreft Toeslagen? weet u precies waar u recht op heeft?

Elk jaar verandert er weer een en ander: de regels voor de inkomstenbelasting, toeslagen, persoonsgebonden budgetten, uitkeringen etc. veranderen voortdurend. Het uitzoeken van alle mogelijkheden, al uw rechten en plichten kost veel tijd. Tijd die niet iedereen heeft, of waar niet iedereen het geduld voor heeft.

Maar het bijhouden van uw administratie is wel héél belangrijk. Het zorgt voor feiten, overzicht en rust in uw leven. En, niet onbelangrijk: in uw hoofd. Hier bewijst Administratiekantoor J.J.M. Geelen B.V. haar meerwaarde. Wij ondersteunen u waar nodig, of we verzorgen indien gewenst uw complete administratie. In gewone taal en tegen een zeer voordelig tarief. Door het juist invullen van uw belastingaangifte en het aanvragen van de toeslagen waar u gebruik van wenst te maken, kunt u er financieel behoorlijk op vooruit gaan. Een investering die zichzelf terug verdient dus! Maak eens vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking, dan kunnen we samen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.